Haardhoutberging Twin

Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
€ 299.00incl. BTW

Productomschrijving Haardhoutberging Twin

Voldoende haardhout opslaan om gedurende het hele jaar te kunnen stoken? Dan is de haardhoutberging Twin heel geschikt! Er kan wel een pallet haardhout worden opgeborgen in deze functionele haardhoutberging!

Praktische haardhoutberging

De haardhoutberging Twin bevat een achterwand en een tussenschot, waardoor de opslag als het ware in twee ruime vakken wordt verdeeld. Bijvoorbeeld voor het onderscheiden van verschillende soorten haardhout of droog en nat haardhout. Het is namelijk belangrijk om te stoken met schoon en droog haardhout. Creëer verder heel gemakkelijk meerdere kleine vlakken door middel van de twee meegeleverde planken. Plaats hier haardvuur accessoires of andere benodigdheden op.

Haardhoutberging Twin heeft lange levensduur

De Twin is gemaakt van duurzaam en geïmpregneerd tuinhout. Hierdoor is deze heel geschikt voor buitengebruik. Het zinken dak zorgt ervoor dat het haardhout niet nat regent. Wij adviseren wel om het de haardhoutberging te plaatsen op een plek waarbij er niet al teveel regen bij komt. Dit product wordt geleverd als een bouwpakket. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, waardoor u de haardhoutberging heel gemakkelijk in elkaar zet! Bestel nu bij Maxhout.nl!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Haardhoutberging Twin

Artikelnummer
OPSL002
Afmetingen
176 cm hoog, 190 cm breed, 60 cm diep
Kenmerk 1
Duurzaam tuinhout
Kenmerk 2
Zinken dak
Kenmerk 3
Inclusief achterwand
Kenmerk 4
Te verdelen in meerdere vakken
Kenmerk 7
Ruimte voor hele pallet haardhout
Kenmerk 8
Geleverd als bouwpakket

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld