Essenhout in net

Essenhout in net

Met essenhout kiest u voor sfeer! Essen haardhout is een houtsoort die gemakkelijk in gebruik is, maar toch die duurzame verbranding heeft. Verder geeft essen een heel mooi én sfeervol vlammenspel. Vanwege deze reden is essen een veel gekozen houtsoort! Geleverd vanuit eigen voorraad, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit!


Blokken essen haardhout in netten

De blokken zijn alvast gekloofd en vervolgens gedroogd in een speciale oven. Hierdoor hebben de blokken een minimaal vochtpercentage bereikt, van onder de 20%. Op dit punt hebben de blokken een goede én milieuvriendelijke verbranding! De ovengedroogde blokken worden aangeleverd in netten, waardoor het heel gemakkelijk is om al het hout te verplaatsen! Geen gesjouw met losse blokken, maar met een paar keer lopen heeft u al het hout op de gewenste plek. Sla het hout droog op, zodat de kwaliteit behouden blijft. Een schuur of garage is hiervoor ideaal!


Veel sfeer met essenhout

Het mooie vlammenspel zorgt gegarandeerd voor sfeer. Bovendien heeft u absoluut geen last van spatten of overmatige rookontwikkeling, zoals vaak het geval is bij niet goed gedroogd of vervuild hout. Essen haardhout heeft een nette verbranding met een prachtig vlammenspel. Het vuur blijft geleidelijk doorbranden en geeft heerlijke warmte af, waardoor u optimaal kunt genieten van dit hout. Geschikt voor binnen, maar ook voor buitengebruik!


Netten essen haardhout kopen

Maxhout.nl heeft een eigen opslag. Al het hout wordt hier geleverd én weer geladen. Het voordeel? Er is een extra kwaliteitscontrole! Bij binnenkomst wordt het hout handmatig gecheckt op kwaliteit en het vochtpercentage. Oftewel: bij Maxhout.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit! Extra voordeel is u in de winkelwagen zelf de voorkeursdatum kunt kiezen. We komen dan die dag leveren! Na ontvangst kunt u de blokken direct opstoken. Heeft u nog vragen, die u graag aan één van onze medewerkers wilt stellen? Neem dan gerust contact op! Wij wensen u alvast veel stookplezier!