Beukenhout in net

Beukenhout in net

Beukenhout is een harde houtsoort die een hoog rendement geeft. Het geeft een mooi brandend vlammenspel, in combinatie met lekker veel warmte. Maxhout levert het beukenhout ovengedroogd en netjes gekloofd bij u thuis af. De blokken zijn al verpakt in stevige netten, waardoor u het makkelijk verplaatst! Plaats nu uw bestelling en krijg het snel bij u thuisbezorgd!


Blokken beukenhout met duurzame verbranding

Bij het ontsteken van beukenhout zult u al snel merken dat het een mooie vlam geeft. In combinatie met de lekkere geur is beuken haardhout een populaire soort om mee te stoken. En niet te vergeten de warmte die beuken – tijdens verbranding – geeft! Ideaal voor een avondje stoken, maar ook zeker wanneer u de hele dag door stookt. Beuken is namelijk een harde houtsoort. Hoe harder de blokken, hoe langzamer ze opbranden. In combinatie met een laag vochtpercentage brandt beuken daardoor mooi duurzaam op!


Schoon én droog beuken haardhout

Het beuken haardhout in deze netzakken is ovengedroogd. Dit levert vele voordelen op! Het hout is vrij van schimmels en ongedierte, zoals houtworm. De blokken worden namelijk op zo’n hoge temperatuur gedroogd, dat deze onzuiverheden geen kans krijgen om te overleven! Ander voordeel van goed gedroogd hout is dat er een schone verbranding is. Uw schoorsteen blijft mooi schoon. Vervuild of nat hout geeft namelijk vervuilende deeltjes af, dat aan uw schoorsteen blijft plakken. Stoken met vervuild of natte blokken is daarom ook nog eens onveilig! Met het ovengedroogde beukenhout geniet u van mooie vlammen, zonder rook en gespat!


Beukenhout in netzakken

Naast de netjes gestapelde pallets, biedt Maxhout ook beukenhout in netzakken aan! Mensen kiezen dan ook voor netzakken vanwege het gemak. De zakken zijn stevig en verplaatst u gemakkelijk naar de gewenste plek, zoals de schuur of garage. Gaat u een avondje stoken? Dan neemt u de zak gemakkelijk mee naar uw haard of kachel. Of wellicht gaat een gezellig avondje buiten stoken. Neem een paar zakjes mee om een gezellig haardvuurtje te creëren! Vergeet ook zeker de haardvuur accessoires niet, dit maakt het aansteken nog veel gemakkelijker!


Kopen beukenhout in netzakken

Maxhout zorgt voor een hoge kwaliteit beukenhout in netzakken. Daarnaast vinden wij service belangrijk. Wij maken het daarom graag mogelijk om de netzakken snel en probleemloos bij u thuis af te leveren! Plaats uw bestelling (op een werkdag) vóór 14.00 en u kunt het de volgende werkdag al thuis geleverd krijgen! Heeft u vragen over beuken haardhout? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u de juiste keuze op het gebied van stoken maakt!