Uw haardhout specialist

Als u graag op een fijne manier stookt, dan zit u met het haardhout van Maxhout.nl goed! Als specialist op het gebied van haardhout, kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit ovengedroogd haardhout. Wij leveren op alle werkdagen en na levering kunt u direct stoken!

Vaste leverancier voor haardhout

Voordeel is dat wij het hout inkopen op kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we een goed bestand aan leveranciers opgebouwd, waardoor we altijd verzekerd zijn van de beste kwaliteit haardhout. De blokken haardhout worden gelijkmatig gekloofd en gestapeld op een pallet. Na een goede droogtijd in speciale droogkamers, gaan ze richting ons magazijn. Na een extra check op het haardhout, zijn ze klaar om naar onze klanten te gaan!

Assortiment met ovengedroogd haardhout

Maxhout.nl levert het hele jaar door haardhout. U bent niet afhankelijk van het seizoen. Voor de winterperiode kopen we extra haardhout in, zodat al onze klanten kunnen worden voorzien van een mooie voorraad haardhout! Na levering kan er direct gestookt worden met een van de bestelde houtsoorten. Wij hebben namelijk een aanbod in verschillende soorten hout. Denk aan de zachtere houtsoorten elzen- en berkenhout, welke ontzettend gemakkelijk te stoken zijn. Meer rendement behalen? Dan verwijzen we u graag naar de houtsoorten essenhout-, beuken- en eikenhout. Uiteraard is een combinatie van deze houtsoorten ook mogelijk! Maak de kachel aan met wat haardvuur accessoires en u heeft binnen mum van tijd een brandend vuurtje!

Duurzaam stoken met onze producten

Doordat er zo streng wordt toegezien op de kwaliteit en het droogproces, kunt u altijd genieten van een heerlijk brandend vuurtje! Het hout is schoon, droog (minder dan 20% vocht) en heeft daardoor een schone verbranding. U stookt CO2 neutraal en verliest zeker geen rendement. Sterker nog, ovengedroogd hout zorgt er zelfs voor dat u veel duurzamer stookt! De blokken branden mooi volledig op en geven heerlijk veel warmte af.

Snel haardhout geleverd door Maxhout.nl

Veel leveranciers leveren het hout losgestort. Maxhout.nl levert graag een compleet product bij u thuis af, in de vorm van halve pallet, hele pallets of in netten. Bijna elke houtsoort is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden netten. Zo kunt u de hoeveelheid kiezen die bij u past! Doordat we het haardhout in eigen beheer hebben, kan er ook een snelle levering plaatsvinden! Op werkdagen vóór 14.00 bestellen, is de volgende dag al kunnen leveren! En naast het product, bepaalt u ook nog eens welke dag uw bestelling wordt afgeleverd! Alle prijzen zijn inclusief BTW en levering door heel Nederland. Houd er rekening mee dat bij de Waddeneiland en Zeeuws-Vlaanderen nog een toeslag volgt. Daarnaast is het niet mogelijk om af te halen in Halfweg, omdat onze opslag in Drenthe (Hoogeveen) is.

Persoonlijk contact met onze medewerkers

Begint u net met stoken? Heeft u vragen over onze werkwijze of het haardhout? Onze klantenservice is bereikbaar! Voordeel is dat Maxhout.nl werkt met een klein team. Hierdoor is er veel persoonlijk contact. Neem contact met ons op via 020-8200430, info@maxhout.nl of vul onderstaand contactformulier in. Bestel nu bij Maxhout.nl en geniet van een heerlijk brandend vuurtje!