Berkenhout in net

Berkenhout in net

Berkenhout in net kopen? Een goede keuze! Berkenhout heeft een schone en gemakkelijke verbranding. Hierdoor is het ontzettend gemakkelijk in gebruik! Ander voordeel is dat het hout ovengedroogd is en direct te stoken. Verpakt in stevige netzakken, waardoor u het heel gemakkelijk verplaatst. Koop nu bij Maxhout.nl!
 

Berkenhout in net

Het voordeel van berkenhout in netten is dat u het gemakkelijk op kunt slaan. De blokken zijn netjes bij elkaar verpakt. De lus maak het mogelijk om meerdere blokken haardhout mee te nemen of te verplaatsen. Zeker wanneer u een gezelligheidsstoker bent, is dit handig. Maar ook wanneer u heel frequent stookt, u hoeft namelijk niet met losse blokken te sjouwen! De netten worden geleverd in een doos (15 netten) of op een pallet (30 en 60 netten). Het berkenhout dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit, waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard.


Kwaliteit berken haardhout

Kenmerkend voor berkenhout is de mooie, witte schors. Verder heeft het hout een schone en gemakkelijke verbranding. Bij verbranding geniet u van een mooi vlammenspel, met een prettige geur. Het berkenhout is al voor u gekloofd en ovengedroogd. De blokken hebben een vochtpercentage van maximaal 20%. Dit betekent dat de blokken direct kunnen worden gestookt in de kachel of haard! Door het lage vochtpercentage is er een schone verbranding. Geen vervuiling van het rookkanaal, omdat u schoon en daardoor veilig stookt!


Berken haardhout bezorgen

Maxhout.nl levert berkenhout in netten door heel Nederland. Onze vervoerders bezorgen het hout snel en vakkundig bij u thuis. Levering vindt plaats op de door u gekozen dag. Tijdens het bestellen geeft u namelijk heel gemakkelijk de gewenste voorkeursdatum aan. Op een werkdag vóór 14.00 uur besteld? Dan kan het hout de volgende werkdag al bij u op de stoep staan! Bestel nu haardhout bij Maxhout.nl!