Retourneren

Maxhout.nl streeft ernaar om alles te leveren naar behoren, maar het kan voorkomen dat er iets voorvalt waardoor het artikel niet in de juiste staat is. Graag gaan we dan met u in overleg om te zoeken naar een passende oplossing. Constateert u dat de pallet met haardhout niet in orde is? Stapel deze verder niet af, maar laat deze staan tot nadere instructies van onze medewerkers.
 

Klachten

Elke dag zetten wij ons in om uitstekend werk te leveren, maar dat wil niet zeggen dat dit altijd lukt en dat er klachten ontstaan. Wij verzoeken u dan een e-mail met foto's en uitleg te sturen naar info@maxhout.nl. Wij ontvangen graag binnen 10 werkdagen een bericht aangaande het voorval. U krijgt dezelfde dag nog een bevestiging dat we uw e-mail goed hebben ontvangen. De klacht zullen wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Een vergoeding zal door middel van een kortingscode worden uitgekeerd.


Product voldoet niet

Wanneer het product dat u heeft besteld niet voldoet kunt u deze retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Producten kunnen binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. De pallet dient volledig aan ons geretourneerd te worden. Stapel deze dan ook niet af. U ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst retourzending het aankoopbedrag terug. De retourzending dient in dezelfde staat te zijn als op het moment dat het geleverd werd. Retourzendingen kunt u melden per e-mail op info@maxhout.nl.