Berkenhout

Berkenhout

 Kenmerken

  • Zachte houtsoort
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snelle ontbranding
  • Mooi vlammenspel met felle vlam
  • Minimaal 2 blokken stoken
  • Geschikt voor de kleinere kachels en haarden

Berken haardhout

Berkenhout heeft een mooie, witte schors, het heeft een schone en makkelijke verbranding. Naast de mooie verbranding geeft het hout ook een prettige geur af. Het berkenhout is gekloofd en ovengedroogd en netjes gestapeld en verpakt, leverbaar in halve en hele pallets.


Kwaliteit berken haardhout

Het berkenhout dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. We leveren het hout in strak gestapelde halve pallets (120x85x105) en hele pallet (120x85x200). De lengte van het hout is ca. 26 centimeter.


Berken haardhout bezorgen

Wij leveren berken haardhout in de gehele Benelux, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op moeilijke locaties.


Berken haardhout online bestellen

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw berken haardhout bestellen. Wij leveren het gehele jaar kwaliteit berken haardhout uit voorraad. Wij leveren binnen de gehele Benelux ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neutraal.


Berken haardhout stoken en het milieu

Wij proberen waar mogelijk zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed en droog hout het gehele jaar door aan kunnen bieden. Al het berken haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledige gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC).