Berkenhout

 Kenmerken

  • Zachte houtsoort
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snelle ontbranding
  • Mooi vlammenspel met felle vlam
  • Minimaal 2 blokken stoken
  • Geschikt voor de kleinere kachels en haarden

Berken haardhout

Het zachte hout met een mooie witte schors heeft een schone en gemakkelijke verbranding. Ook geeft berkenhout een prettige geur af wanneer het verbrand wordt. Wij leveren ons berkenhout gekloofd en in verschillende formaten pallets. Ook verkopen wij ons berkenhout in netzakken. Voor het opstoken van berkenhout zijn maar twee blokken nodig en daarom is het goed te gebruiken in kleine kachels en openhaarden. Berkenhout creëert een mooi vlammenspel met een felle vlam.


Berkenhout haardhout

Door de mooie vlammen komt berkenhout goed tot zijn recht als haardhout. Het brandt makkelijk en hierdoor is het eenvoudig om aan te steken. De schors van berkenhout vat razendsnel vlam, zo hoeft u weinig te doen om het vuur aan te krijgen en aan te houden. Op deze manier zorgt u met berkenhout op een eenvoudige manier voor een warme en knusse sfeer. Wij zorgen dat uw berkenhout als haardhout altijd goed gedroogd is, zodat u het direct kunt gebruiken na ontvangst.


Kwaliteit berken haardhout

Wanneer u bij ons besteld, weet u zeker dat u kwaliteit berkenhout als haardhout heeft. Het berkenhout dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. Doordat het hout in onze droogovens gedroogd is, kunt u het bestelde hout direct gebruiken na ontvangst. De lengte van het hout is circa 26 centimeter per blok. We leveren het hout in strak gestapelde halve pallets en in hele pallets. Bestel daarom uw hoge kwaliteit berkenhout als haardhout bij Maxhout.nl.


Gedroogd berkenhoutBerkenhout

Bij Maxhout.nl drogen wij al ons hout in onze houtovens voordat deze bij u geleverd wordt. Het is belangrijk dat het hout goed gedroogd is voor gebruik, anders ontstaat er veel rook. Dit kost tijd en daarom doen wij dit voor u! Het gedroogde berkenhout is hierdoor direct te gebruiken en hoeft dus niet meer het ellenlange droogproces te doorlopen. Maak snel gebruik van het beste gedroogd berkenhout door het te bestellen bij Maxhout.nl!


Berkenhout stoken

De beste manier om uw berkenhout te stoken is met onze haardhout accessoires. Wij hebben verschillende soorten aanmaakblokjes, houtkrullen en aanmaakhout wat u kunt gebruiken bij het aansteken van uw haard. De combinatie van het witte schors en de warme gloed zorgen voor een prachtig effect. Daarnaast zijn de vuurkorf en de kachel meer dan geschikt om uw berkenhout in te stoken. Hierbij raden wij u ook aan om gebruik te maken van onze accessoires.


Berken haardhout stoken en het milieu

Wij proberen altijd zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarbij spelen het berken haardhout stoken en het milieu een grote rol. Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed en droog hout het gehele jaar door aan kunnen bieden. Al het berken haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledig gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC). Op deze manier proberen wij altijd met het berken haardhout stoken en het milieu zo veel mogelijk rekening te houden.


Berken haardhout online bestellen

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel uw berken haardhout online bestellen. Het gehele jaar leveren wij kwaliteit berken haardhout uit voorraad. Wij leveren het hele jaar door ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neutraal. Daarnaast kunt u uw berken haardhout online bij ons bestellen en daarbij genieten van een gratis levering!


Berkenhout kopen

Bij Maxhout.nl kunt u altijd rekenen op een snelle levering wanneer u berkenhout gaat kopen. Wanneer u vóór 14:00 uw bestelling plaatst, streven wij er altijd naar om uw bestelling de volgende dag al bij u te leveren! Bij het afrekenen kunt u aangeven op welke dag u graag uw bestelling wilt laten bezorgen. In overleg met de chauffeur wordt uw pallet op de gewenste plek neergezet, mits deze goed toegankelijk is. Wanneer u berkenhout wilt kopen kunt u altijd voor een zacht prijsje bij Maxhout.nl terecht!


Berken haardhout bezorgen

Om uw berken haardhout te bezorgen, werken wij met met betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van exceptionele zendingen. Een half uur voor het leveren van uw bestelling zal uw chauffeur contact met u opnemen, zodat u goed op de hoogte bent over wanneer de bestelling geleverd wordt. Laat daarom uw berken haardhout bezorgen door Maxhout.nl! Mocht u vragen hebben of meer willen weten? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!