Haardhout in net

Haardhout in net

Wilt u haardhout handzaam kunnen verplaatsen? Dan kunt u onze houtsoorten ook bestellen in netten! In deze netten vindt u gekloofde en goed gedroogde blokken hout, die direct de kachel in kunnen! Het haardhout in deze netten is schoon en van de beste kwaliteit, snel bij u thuis geleverd!


Haardhout in netten kopen

Maxhout.nl heeft berken, essen, beuken en eikenhout in netten! Wilt u ook nog verschillende houtsoorten combineren? Dan hebben wij ook nog gemengd hout in netten. Dit wordt altijd geleverd op een (kleine) pallet. Vervolgens kunt u zelf de netzakken haardhout verplaatsen naar de gewenste plek. Hiervoor raden we een droge plek aan, zoals de schuur of garage. Zorg dat er geen vocht bij het hout kan komen. Zo blijven de blokken van goede kwaliteit en kunt u ze zelfs jaren bewaren!


Mooi vlammenspel met ovengedroogd haardhoutNetzakken haardhout

Maxhout gaat zo milieuvriendelijk te werk. Zowel in de productie als bij de kwaliteit. Daarom verkopen wij alleen ovengedroogd haardhout. Door het minimale vochtpercentage in het hout brandt het goed en schoon op. Geen rook en spattend hout, maar een mooi vlammenspel!


Netzakken haardhout bestellen bij Maxhout

Maxhout.nl werkt met een eigen opslag. Dit betekent dat al onze netzakken haardhout en andere goederen worden geleverd bij ons magazijn. Het voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit haardhout in netten. Ander voordeel is dat u de hoeveelheid netzakken haardhout zelf kunt kiezen! Voor één of meerdere avondjes gezellig stoken, heeft u eerst voldoende aan 15 netzakken haardhout. Stookt u vrij regelmatig? Dan is het voordeliger om een grote hoeveelheid ovengedroogd haardhout in netten te bestellen!

 

Direct te stoken haardhout

Zoals al eerder benoemd verkoopt Maxhout.nl uitsluitend ovengedroogd haardhout. Wij staan voor kwaliteit! Naast een goede verbranding, creëert u hiermee veel meer warmte. U heeft geen hinder van schimmels of ongedierte. Deze zijn namelijk tijdens het droogproces verloren gegaan! Na ontvangst van de netzakken haardhout kunt direct gaan stoken. Het is namelijk al netjes gekloofd en het brandt direct snel op!


Wilt u persoonlijk stookadvies?

Als haardhout leverancier kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies. Wilt u weten met welke blokken u het beste kunt stoken? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice! Het advies wat we in ieder geval al kunnen geven:

  • Wilt u haardhout stoken dat heel gemakkelijk in gebruik is? Stook dan met berkenhout in netten.
  • Een mooi vlammenspel, maar iets duurzamer stoken? Dan is essen- en beukenhout een aanrader!
  • Voor het meest duurzaam stoken is eikenhout in netten het meest geschikt. Stook hierbij de kachel lekker goed warm, voordat u de blokken eiken laat opbranden.

 

Wilt u het vuurtje snel en gemakkelijk op gang brengen? Dan raden wij aan om aanmaak accessoires aan te schaffen bij uw bestelling. Gebruik wat aanmaakhout en aanmaakblokjes en combineer deze met twee of drie blokken uit de haardhout in netten. Vergeet niet wat zuurstof toe te voegen, zo komt het vuurtje het beste op gang! Maxhout.nl wens u veel stookplezier toe!