Haardhout in net

Haardhout in net

Haardhout in net

Wanneer u het gemak wilt hebben om handzaam het haardhout te verplaatsen hebben wij ook de mogelijkheid om het hout te bestellen in netten. We hebben berkenhout, beukenhout, essenhout, eikenhout en gemengd hout in netzakken. De netzakken zijn voorzien van een lus en wegen gemiddeld tussen de 8-9 kilo en zijn daardoor goed te tillen. Het hout is ovengedroogd en worden geleverd op een pallet.


Kwaliteit Haardhout in netten

Het haardhout in netten dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. We leveren het haardhout in netten op pallets.


Haardhout in netten bezorgen

Wij leveren haardhout in netten in de gehele Benelux, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op moeilijke locaties.


Haardhout in netten online bestellen

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw haardhout in netten bestellen. Wij leveren het gehele jaar kwaliteit haardhout in netten uit voorraad. Wij leveren binnen de gehele Benelux ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neurtraal.


Haardhout in netten stoken en het milieu

Wij proberen waar mogelijk zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed en droog hout het gehele jaar door aan kunnen bieden. Al het haardhout in netten wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledige gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC).