Beukenhout

Kenmerken

  • Harde houtsoort
  • Traag brandend haardhout
  • Mooi en rustig vlammenspel
  • Prettige geur
  • Minimaal 3 blokken stoken
  • Geschikt voor de middelgrote kachels en haarden

Beukenhout

Voor een harde houtsoort met een hoog rendement is beukenhout ideaal. Beukenhout is erg populair, het geeft veel warmte af en creëert een lekkere geur. Wij leveren ons beukenhout gekloofd, ovengedroogd en netjes opgestapeld. Ons gedroogde hout heeft een vochtpercentage van maximaal 20 procent. Verder is ons beukenhout erg schoon. Het is vrij van ongedierte, schimmels en ander vuil. Bij Maxhout weet u zeker dat u beukenhout met kwaliteit bestelt en het wordt ook nog eens snel bij u geleverd!


Beukenhout haardhout

De lekkere geur en de mooie vlam maakt beukenhout uiterst geschikt als haardhout. Het hout ontbrandt eenvoudig en snel, maar het creëert ook erg veel warmte in uw huis! U kunt ons beukenhout zowel in pallets als in netzakken inkopen. Netzakken zijn ideaal voor wanneer u af en toe stookt om een gezellige sfeer bij u in huis te brengen. Bestel daarom beukenhout als haardhout en geniet van het goed gedroogde hout met een makkelijke ontbranding!


Gedroogd beukenhoutBeukenhout

Wij proberen waar mogelijk zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarom verkopen wij het gehele jaar door gedroogd beukenhout van hoge kwaliteit. Ons hout wordt in onze grote droogkamers gedroogd, waardoor u altijd dezelfde kwaliteit heeft zonder verlies van rendement en u stookt ook nog eens CO2-neutraal. Onze droogovens zijn namelijk volledig gestookt op biomassa en de stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Bestel daarom uw gedroogde beukenhout bij Maxhout!


Beukenhout stoken

Wilt u hout dat lang blijft branden en een mooi, rustig vlammenspel geeft? Dan raden wij u aan om beukenhout te stoken. Bij het stoken dient u minimaal drie blokken in de open haard te leggen voor een optimaal resultaat. Om het vuur op gang te brengen kunt u aanmaakblokjes of andere accessoires gebruiken. Beukenhout is geschikt voor middelgrote haarden en kachels. Omdat er minimaal drie blokken nodig zijn om beukenhout te stoken, kan dit lastig worden in een kleinere kachel of haard.


Beukenhout kopen

Bij ons kunt u beukenhout kopen met een hoge en constante kwaliteit. U heeft keuze om het hout geleverd te krijgen in strak gestapelde halve pallets of u bestelt hele pallets. Ook kunt u het hout bestellen in netzakken. Wanneer u op een werkdag vóór 14 uur bestelt, bezorgen wij de bestelling de volgende werkdag al! Indien u nog vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Kom snel uw beukenhout kopen bij Maxhout en geniet van alle voordelen!