Beukenhout

Beukenhout

Kenmerken

  • Harde houtsoort
  • Traag brandend haardhout
  • Mooi en rustig vlammenspel
  • Prettige geur
  • Minimaal 3 blokken stoken
  • Geschikt voor de middelgrote kachels en haarden

Beuken haardhout

Beuken is een harde houtsoort en heeft daarom een hoog rendement. Het is een populaire soort openhaardhout om mee te stoken. Het hout geeft veel warmte af en ruikt erg lekker. Het beukenhout is gekloofd en ovengedroogd en netjes gestapeld en verpakt, leverbaar in halve en hele pallets.


Kwaliteit beuken haardhout

Het beukenhout dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. We leveren het hout in strak gestapelde halve pallets  (120x85x105) en hele pallet (120x85x200). De lengte van het hout is ca. 26 centimeter.


Beuken haardhout bezorgen

Wij leveren beuken haardhout in de gehele Benelux, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op moeilijke locaties.


Beuken haardhout online bestellen

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw beuken haardhout bestellen. Wij leveren het gehele jaar kwaliteit beuken haardhout uit voorraad. Wij leveren binnen de gehele Benelux ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neurtraal.


Beuken haardhout stoken en het milieu

Wij proberen waar mogelijk zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed en droog hout het gehele jaar door aan kunnen bieden. Al het beuken haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledige gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC).