Accessoires

Accessoires

Maxhout.nl biedt diverse accessoires om uw haard of kachel aan te steken! Deze accessoires zijn milieuvriendelijk en zorgen ervoor dat u op een schone en veilige manier stookt. Bestel de accessoires nu bij uw haardhout!


Haard accessoires

Het aanmaakhout bestaat uit eigenlijk uit kleine houtjes. Deze houtjes zijn licht en gemaakt van vurenhout. Hierdoor vatten ze snel vlam. Vandaar dat dit ook door veel stokers wordt gebruikt! Onze houtkrullen zijn milieuvriendelijk en bevatten en klein laagje wax. Deze wax zorgt voor een snelle ontbranding. Zowel de aanmaakblokjes als de houtkrullen kunt u tussen het hout leggen, om vervolgens het vuur op gang te laten komen!


Veilig haardhout stoken

Voor het aansteken van uw kachel of haard zijn er een aantal onderdelen benodigd. Zo is het belangrijk om met droog haardhout te stoken. Ovengedroogde blokken zorgen voor een goede en veilige verbranding. Voor het toevoegen van de blokken, moet u eerst een klein vuurtje creëren. Dit kunt u doen door een combinatie van aanmaakhout en wat kleine blokken haardhout. Met een aansteker of lucifers steekt u een aanmaakblokjes of houtkrulletje aan. Leg deze tussen het (aanmaak)hout en laat het vuurtje lekker op gang komen. Vergeet niet om hierbij wat extra zuurstof toe te laten.


Snel vuurtje maken

Wilt u slechts een paar avondjes stoken? Dan raden we zeker de opstarter aan. In dit pakket vindt u twee kleine zakken aanmaakhout en een klein zakje met houtkrullen terug. Bestel er een aantal netzakken met haardhout bij en u hoeft voldoende voor een aantal avondjes stoken. Wellicht op een zomerse avond, voor in de vuurkorf of buitenhaard? Aan u de keuze!


Haardvuur accessoires kopen

Maxhout.nl wil het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk maken! Daarom worden al onze accessoires bij uw bestelling met haardhout meegeleverd. U profiteert dan van een gratis levering! Haard accessoires apart bestellen? Dan komen er nog wat verzendkosten overheen. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice via info@maxhout.nl of 020-8200430. Bestel nu bij Maxhout.nl!