Mix hout in net

Mix hout in net

Gemengd haardhout bestaat uit een combinatie van verschillende houtsoorten. Hierdoor kunt u gebruikmaken van de eigenschappen van meerdere soorten hout. Elke houtsoort heeft namelijk zijn eigen unieke eigenschappen! Al het hout is gekloofd en ovengedroogd. Na levering kunt u direct stoken!


Stoken met mix hout in net

Maxhout.nl heeft twee varianten mix hout. Voor een snelle ontbranding zit u met de berken- en elzenhout goed. Dit zijn zachte houtsoorten, die heel gemakkelijk te stoken zijn. Wilt u iets duurzamer stoken? Kies dan voor de andere mix hout in net. Deze netten bevatten hardere houtsoorten. Welke houtsoorten dat zijn, is afhankelijk van wat er op dat moment voorradig is. Over het algemeen kan gezegd worden dat dit berkenhout is, aangevuld met een harde houtsoort, zoals essen-, beuken-, of eikenhout. Neem gerust contact met ons op voor de samenstelling van dit moment!


Kwaliteit gemengd haardhout

De blokken zijn netjes verpakt in netten, waardoor het hout gemakkelijk te verplaatsen is. Al onze houtsoorten zijn verkrijgbaar in netten. De incidentele stoker heeft aan 15 netten voldoende. Stookt u regelmatig? Overweeg dan 30 of 60 netten te kopen. Het gemengde hout dat we leveren is van hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. Deze houtsoorten hebben een mooi vlammenspel en geven een hoog rendement. Het gemengde hout is gekloofd en ovengedroogd. Oftewel, direct te stoken! Vergeet ook zeker niet om haardvuur accessoires mee te bestellen, hiermee brengt u het vuur heel gemakkelijk op gang.


Gemengd haardhout bezorgen

Wij leveren gemengd haardhout door heel Nederland, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van haardhout. De 15 netzakken worden geleverd in een doos. 30 en 60 netzakken worden geleverd op een pallet. Bestel via Maxhout.nl en kies zelf de gewenste afleverdatum! Indien u op een werkdag vóór 14.00 uur besteld, kunnen we de volgende werkdag zelfs al leveren!