Elzenhout

Elzenhout

Kenmerken

  • Zachte houtsoort
  • Snelle ontbranding
  • Geeft snel warmte af
  • Mooi vlammenspel
  • Minimaal 1-2 blokken stoken
  • Geschikt voor de kleinere kachels en haarden
  • Voor de accumulerende kachel

Elzen haardhout

Elzenhout is een fijne houtsoort die daardoor uitstekend brandt en snel zijn warmte afgeeft. De blokken zijn 26 cm lang zodat ze in iedere kachel zullen passen. Het elzenhout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in hele pallets.


Kwaliteit elzen haardhout

Het elzen dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. We leveren het hout in strak gestapelde hele pallet (120x85x200). De lengte van het hout is ca. 26 centimeter.


Elzen haardhout bezorgen

Wij leveren elzen haardhout in de gehele Benelux, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op moeilijke locaties.


Elzen haardhout online bestellen

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw elzen haardhout bestellen. Wij leveren het gehele jaar kwaliteit elzen haardhout uit voorraad. Wij leveren binnen de gehele Benelux ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neutraal.


Elzen haardhout stoken en het milieu

Wij proberen waar mogelijk zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed en droog hout het gehele jaar door aan kunnen bieden. Al het elzen haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledige gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC).