Eikenhout

Eikenhout

Kenmerken

  • Harde houtsoort
  • Traag brandend haardhout
  • Vlamt minder, gaat meer gloeien
  • Geeft heel veel warmte af
  • Kachel goed warm stoken
  • Minimaal 4 blokken stoken
  • Geschikt voor de grote kachels en haarden

Eiken haardhout

Eikenhout is een harde- en sterke houtsoort die traag brandt met weinig rook. Eikenhout is een van de populairste houtsoort om mee te stoken mede door het hoge rendement. Het eikenhout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in halve en hele pallets.


Kwaliteit eiken haardhout

Het eiken dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard. We leveren het hout in strak gestapelde halve pallets  (120x85x105) en hele pallets (120x85x200). De lengte van het hout is ca. 26 centimeter.


Eiken haardhout bezorgen

Wij leveren eiken haardhout in de gehele Benelux, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op moeilijke locaties.


Eiken haardhout online bestellen

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw eiken haardhout bestellen. Wij leveren het gehele jaar kwaliteit eiken haardhout uit voorraad. Wij leveren binnen de gehele Benelux ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neurtraal.


Eiken haardhout stoken en het milieu

Wij proberen waar mogelijk zo groen mogelijk te werk te gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat we goed en droog hout het gehele jaar door aan kunnen bieden. Al het eiken haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledige gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC).