Mix haardhout

Mix haardhout

Gemengd haardhout bestaat uit een combinatie van verschillende houtsoorten. Hierdoor kunt u de diverse eigenschappen van het hout combineren tijdens het stoken. U profiteert van een goede verbranding, zonder rookontwikkeling!


Kwaliteit mix haardhout

Onze pallets mix hardwood bevatten diverse soorten haardhout. Welke soorten dat zijn, is afhankelijk van wat er het meest voorradig is. Over het algemeen is dit berkenhout, aangevuld met verschillende hardere houtsoorten, zoals eikenhout, beukenhout en essenhout. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het hout. Het gemengde hout dat we leveren is van een hoge en constante kwaliteit waardoor u altijd het beste hout heeft voor uw haard.
 

Ovengedroogd haardhout kopenMix haardhout

Haardhout van Maxhout is standaard ovengedroogd. Hierdoor stookt u milieuvriendelijk, er vindt namelijk een schone verbranding plaats. De blokken zijn verkrijgbaar op een pallet, maar u heeft ook de keuze uit diverse netten met hout. De zachte houtsoorten elzen- en berkenhout staan voor gemak. Ze ontbranden snel en zijn daardoor gemakkelijk in gebruik. Het hout gemakkelijk verplaatsen? Kies dan voor mix hout in net!


Gemengd haardhout stoken en het milieu

Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door goed en droog hout aan te bieden. Al het gemengde haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers, deze zijn volledige gestookt op biomassa. De stroom die gebruikt wordt is afkomstig van een 100% groene stroom leverancier. Het hout dat u bij ons koopt komt uit verantwoord bosbeheer (FSC & PEFC) en wordt geleverd uit eigen voorraad. Er vindt een extra kwaliteitscontrole plaats, waardoor Maxhout.nl u kan voorzien van de beste kwaliteit haardhout!
 

Gemengd haardhout kopen bij Maxhout.nl

Maxhout.nl levert door heel Nederland! Tijdens het afrekenen kiest u zelf de gewenste voorkeursdatum. Wij komen dan deze dag leveren! De blokken hebben al een minimaal vochtpercentage bereikt, van minder dan 20%. Ideaal om direct mee te stoken! Bovendien vindt er een schone verbranding plaats. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan levering de volgende werkdag al plaatsvinden!