Bezorging

Maxhout.nl levert haardhout door heel Nederland! Hierbij wordt gebruik gemaakt van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op bijna alle locaties. Levering in de binnensteden is zeker mogelijk. Zou u het willen aangeven als het voor vrachtwagens lastig is om bij u in de straat te leveren? Dit kunt u aangeven tijdens het invullen van uw gegevens. Houd er rekening mee dat een pallet haardhout niet over grind kan worden verreden. In dit geval raden we aan om een kooiaap bij te bestellen.
 

Leverdatum kiezen

Tijdens het plaatsen van de bestelling is het mogelijk om een gewenste voorkeursdatum aan te geven. U kunt dit tot 10 weken in voren inplannen. Op de dag van levering krijgt u een e-mail met een tijdsindicatie. Daarnaast belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering. Op dit moment is het in de transportsector heel erg druk. Hierdoor kan het voorkomen dat u geen tijdsindicatie ontvangt. Wij willen u dan vriendelijk verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice. Daarnaast kan het voorkomen dat uw zending vertraging oploopt. Wij vragen in dit geval om uw begrip.


Extra aflevermogelijkheden

Onze prijzen op de website zijn inclusief bezorging in Nederland. Voor leveringen naar Zeeuws-Vlaanderen geldt een meerprijs van €25,-. Voor België is dit €40,-. De meerprijs voor de waddeneilanden is afhankelijk van het aantal producten dat u besteld. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via 020-8200430 of info@maxhout.nl. Verder heeft u de mogelijkheid om de bestelling vóór of na 12.00 te laten leveren. De meerprijs hiervoor is €25,-. Moet de pallet over grind worden verreden? Bestel dan een kooiaap (t.w.v. €60,-). Dit is een kleine heftruck die de pallet over het grind kan rijden. Houd er rekening mee dat een kooiaap een minimale doorgang nodig heeft van 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Vanwege het gewicht van 2 ton is het raadzaam om van tevoren te controleren of uw pad dit kan dragen. Ontstane schade is voor eigen rekening. Maxhout.nl en/of de vervoerder kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.


Levering

Bij het leveren maken onze vervoerders gebruik van een pompwagen en een vrachtwagen met een laadklep. De pallets worden in principe op de stoep geleverd, maar plaatsing op een andere plaats is in overleg met de chauffeur vaak wel mogelijk. Bij plaatsing op een andere plaats dan de stoep moet u rekening houden met een goede vlakke en verharde ondergrond. Verder is een doorgang van minimaal 130 cm breed en 215 cm hoog gewenst. Maxhout.nl is echter niet verantwoordelijk voor de juiste plaatsing. Bent u niet aanwezig tijdens de levering? Als u die dag telefonisch bereikbaar bent, is dit geen probleem. Tijdens het bestellen kunt u aangeven waar de pallet geplaatst kan worden. Of laat een beschrijving achter voor de chauffeur. Verder dient de ondergrond hard en goed bereikbaar te zijn om de pallet goed weg te kunnen zetten.