Doos met aanmaakblokjes

Aanmaakblokjes | Maxhout.nl
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 25.00incl. BTW

Productomschrijving Doos met aanmaakblokjes

Met aanmaakblokjes maakt u gemakkelijk en snel de haard aan! Bovendien zijn deze samba blokjes schoon en veilig in gebruik. Bestel nu bij uw netzakken of pallet met haardhout!

Kachel of haard aanmaken

De aanmaakblokjes zijn ecologisch en beter voor het milieu dan de witte blokjes. Bovendien zijn de blokjes geurloos en vatten ze snel vlam! Elke tablet is apart verpakt in plastic en bevat 32 aanmaakblokjes. Via Maxhout.nl krijgt u een doos met 24 tabletten geleverd. Genoeg om heel wat haardvuurtjes te kunnen stoken!

Aanmaakblokjes kopen bij Maxhout.nl

Als u een pallet haardhout bestelt, dan wordt de doos bovenop de pallet met hout meegeleverd. Wilt u dit product apart bestellen? Dan komen er nog wat verzendkosten overheen. Wij adviseren om naast aanmaakblokjes ook aanmaakhout te bestellen. Dit is namelijk de perfecte combinatie voor het maken van een haardvuurtje! Zeker als u ook ovengedroogd haardhout aangeschaft. Droge blokken branden namelijk schoon op en geven een mooi vlammenspel. Bovendien voorkomt u vervuiling van uw rookkanaal! Bestel nu bij Maxhout.nl en geniet van een heerlijk haardvuur!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Doos met aanmaakblokjes

Artikelnummer
HHA004
Aantal
Doos met 24 tabletten, 32 aanmaakblokjes in één tablet
Voordeel
Veilig in gebruik
Voordeel
Geurloos
Voordeel
Schone verbranding
Voordeel
Vatten snel vlam
Voordeel
Milieuvriendelijk

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld