Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
€ 99.00 incl. BTW

Productomschrijving Woodstack

Op een artistieke manier uw haardhout opslaan? Daar is de woodstack heel geschikt voor! U kunt één houtopslag ophangen, maar u kunt ook meerdere frames aan elkaar monteren. Hang dit haardhout rek op bij uw kachel of haard en u heeft altijd voldoende blokken haardhout bij de hand!

Haardhout rek met industriële uitstraling

De houtopslag is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het mooiste is uiteraard om deze houtopslag in de buurt van uw kachel of haard op te hangen! Zo heeft u het haardhout bij de hand, maar het geheel geeft ook direct een huiselijke uitstraling! De frames zijn van stevige kwaliteit en voorzien van een matzwarte coating. Dit geeft ze een industriële uitstraling! Bovendien is de coating roestbestendig, wat de levensduur van dit product ten goede komt.

Gemakkelijk te monteren

Dit haardhout rek is heel gemakkelijk te monteren. Hang deze bijvoorbeeld op aan de wand. Breid de houtopslag later gerust later uit met meerdere woodstacks! Het is mogelijk om dit in de lengte op te hangen, maar wat dacht u ervan om een woodstack horizontaal te monteren? Dit geeft direct een andere uitstraling!

Haardhout kopen voor de Woodstack

Wilt u het haardhout rek weer gemakkelijk aanvullen? Dan raden we zeker aan om netzakken haardhout aan te schaffen. Berg de netzakken op in uw schuur of garage. Haal daarna steeds één of meerdere houtzakken op om het haardhout rek gemakkelijk bij te vullen! Blokken van ongeveer 25 centimeter zijn heel geschikt om in deze houtopslag te stapelen. Bestel nu bij Maxhout.nl!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Woodstack

Artikelnummer
OPSL001
Afmetingen pallet
72 centimeter hoog, 26,5 centimeter diep, 43,5 centimeter breed
Aantal
1 stuk
Fabrikant
Daddy's Brand
Kenmerk
Rek met matzwarte coating
Kenmerk
Geschikt voor binnen en buiten
Kenmerk
Decoratief én functioneel
Kenmerk
Kan aan muur worden gemonteerd
Kenmerk
Aan elkaar te monteren
Kenmerk
Geschikt voor blokken van circa 25 cm
Kenmerk
Stevige kwaliteit

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld